Статьи

Купівля квитків на поїзд на офіційному сайті proizd.ua

Кожен із нас мріє про подорожі. різні варіанти відправитися в далеке місце. Хтось любить їздити своєю машиною, хтось літати на літаках, а хтось віддає перевагу поїздці на поїзді. Для того, щоб цей вибір пройшов успішно, потрібно замовити квитки на потяг. Загалом і в цілому, поїздка на поїзді це одна з найнезабутніших речей, яка має статися з кожним хоча б один раз у житті.

Купівля квитків на поїзд на офіційному сайті proizd.ua

Чому потрібно вибрати саме proizd.ua?

Proizd.ua — це одна з найпопулярніших фірм, що працюють в Україні. Різні причини можна назвати на їхню користь, але про найголовніше говорять лише відгуки справжніх клієнтів. Підсумовуючи все написане, можна зробити висновок, що proizd.ua це дійсно дуже гарне місце для покупки квитків.

Оплата

Ви можете оплатити квитки платіжними банківськими картками VISA/MASTERCARD/MAESTRO.

Перевезення вашого багажу

«Укрзалізниця» дозволяє перевозити багаж вагою до 36 кілограмів.

Електронний квиток

Ця технологія була придумана для того, щоб було зручніше, тому що так вам не потрібно обмінювати цей квиток у касі, ви можете показати квиток у телефоні провіднику вагона.

Звичайно ж, це лише маленька частина того, що можна перерахувати про цю компанію, але, вище, написані фактори говорять про те, що їм можна довіряти.

Що робити, якщо терміново потрібно повернути квитки?

В усіх можуть виникнути несподівані позапланові ситуації. У такому разі не потрібно перейматися тим, що ви втратили свої гроші. Ви можете повернути свій паперовий квиток на касі або електронний квиток на сайті та в мобільному додатку на телефоні, зайшовши до розділу “Кабінет”. Якщо ви вже авторизувалися, тоді у вас доступний список куплених вами квитків. Навпроти кожного спеціальна кнопка “Повернення”. Перед тим, як він пройде, буде підраховано суму компенсації. Гроші повернуться вам на рахунок протягом 1-2-3 робочих днів.

Чи можна вирушити в подорож зі своїми домашніми тваринами?

Якщо у вас вихованець, який їде з вами, тоді вам потрібно дотримуватися певних правил.

  • Собаки. Для їх перевезення має бути ветеринарний паспорт та потрібна електронна квитанція. У чому саме їхати вихованець залежить від його розміру.
  • Коти. Для них теж потрібна багажна квитанція, яка дозволяє кішці переїзд. Один пасажир може перевозити лише одного котика.
  • Птахи. Для них квитанцій не потрібне. Можна перевозити у водонепроникних кошиках.

Випробуйте ваш шанс на чудову поїздку з сім’єю!

Розклад руху потягів знаходиться нижче.

Купівля квитків на поїзд на офіційному сайті proizd.ua

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *